Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Fashion trend: Neon αξεσουάρ για τα χειμωνιάτικα looks


Επιλέξτε τα ακόμη και το χειμώνα για να φωτίσετε τα σκουρόχρωμα outfits σας.
Τα neon αξεσουάρ είναι μία ιδιαίτερα ξεχωριστή επιλογή για να βάλετε μία stylish & funky πινελιά σε ένα casual ή βραδινό look σας. Για όσες διστάζετε να τα φορέσετε πιστεύοντας ότι οι neon αποχρώσεις είναι για τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις, είναι καιρός να τα βγάλετε από την ντουλάπα και να συνοδεύσετε τα χειμερινά σας outfits. Επιλέξτε να φωτίσετε ένα total black look με ένα clutch bag σε neon απόχρωση ή το casual denim lookσας με ένα εντυπωσιακό collar-κολιέ σε neon χρώμα. Ακόμη, ένα ζευγάρι γόβες σε neon απόχρωση θα μπορούσαν συνοδεύσουν το κλασσικό office look ή μία βραδινή σας εμφάνιση. Τα neon αξεσουάρ έχουν την ικανότητα να δώσουν πιο χαλαρή και παιχνιδιάρικη αύρα σε ένα επίσημο ντύσιμο κάνοντας το συγχρόνως εντυπωσιακό.
Styling tips:• Αποφύγετε να συνοδεύσετε τα neon αξεσουάρ με άλλα δυνατά χρώματα στα ρούχα ή τα αξεσουάρ σας γιατί αποτελούν μία έντονη επιλογή και θα δυσκολευτείτε να έχετε κομψό αποτέλεσμα.
• Αποφύγετε να φορέσετε πολλά κομμάτια σε neon αποχρώσεις στο ίδιο outfit για να έχετε chic αποτέλεσμα. Και ένα μόνο είναι αρκετό για μία εντυπωσιακή εμφάνιση.
jenny.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου